Z370 / Z390
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

AIO Pump wrong rpm

Hello,Searched a bit for other topics on the same problem but could not find any. My apologies in advance if this is has been discussed in the past.NZXT Kraken X62 and Asus maximus X HEROKraken X62 USB is plugged into a USB header on the MB.Kraken X6...

70574 70571 70572 70573
Deepcuts by Level 10
  • 35172 Views
  • 15 replies
  • 0 kudos

ROG Maximus XI Hero Wifi VGA White Light??

So I have updated my mobo to 1105, I have noticed now that my VGA white light stays on when I boot up. Now if I restart my rig the light goes away, do not understand why this is happing. I have removed the gpu and ram and reseated them, White light s...

Maximus X Audio Popping

Hi everyone, I've noticed that I get random audio popping while listening to an audio Stream in Chrome while I am browsing other tabs or have Chrome in the background. I have forced Chrome not to throttle background tabs and have checked that I have ...

wambo by Level 7
  • 143005 Views
  • 346 replies
  • 0 kudos

How to set "adaptive frequency" on cpu 8700k (FIXED)

Hi Guys, i need a help with my mobo settings, an "old" z370-h , basically i need to set my cpu frequency not stable at the max (in my OC 4,7Ghz) but free to change when the system is in idle... already tried intel step speed, and windows power managm...

3PiC29 by Level 7
  • 194 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Resolved! Z370-E Boot's ok but can not get standard post display.

I put together a ROG Strix Z370-E system, from parts that were on a shelf for some years.It is working fine, except for one strange thing, that I have never seen before.When the ROG logo is enabled it works as expected during post.When the logo is se...

js37 by Level 7
  • 331 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Problems with the USB-xHCI-Hostcontroller

Dear CommunityI've already searched through the forum posts and the internet about this problem, some of them stated actually the same, but there has never been an actual solution proposed to this problem. I'm having trouble with my ASUS ROG STRIX z3...

capoj by Level 7
  • 4867 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

maximus x formula with rtx4070 crash problem

change my 1080TI to rtx4070,In the first attempt, I thought it was a defective new product, so I returned the RTX 4070.However, I bought the same graphics card again and the same problem occurred.There are no triggering conditions, sometimes two hour...

Z390 A Pro not booting after SSD install

I had installed a SSD this morning to use as expanded storage, but it wasn't showing up on my list of drives until I realized I had to enable m.2 in BIOS.After enabling, the SATA mode switches from AHCI to RAID which then causes an Inaccessible_Boot_...