Intel 500 & 400 Series
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

wi-fi card not detected in x1 slot

I have an ASUS ProArt Z490-CREATOR Motherboard, recently bought an FENVI WiFi 7 BE200 PCIE WiFi Adapter card (PCI-E x1).I tried to make it work, but I did not have luck with that.  I tried to put it in every PCI-E slot in the motherboard but the card...

Bios 2801 + Intel ME driver = bricked PC

Hi,   my PC was running fine with the latest bios installed (2801) I then noticed on the bios download screen information about downloading the latest Intel ME driver. i downloaded the latest ME driver, it installed ok then asked to restart.   i clic...

Bios version that allows booting without a GPU attached

I've got an X570 Tuf Gaming Pro, It used to boot perfectly fine without having a graphics card attached to this system.However One of the more recent bioses disabled it.anyone know which bios versions will let me boot without a GPU?Using it for a pro...

jolly2 by Level 7
  • 130 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

asus z590 apex 2201 bios got memroy bug

spent a whole day testing my memroy, I haven't had any problems until now, have used PassMark MemTest86, test both slots with 1 block I on switch, they pass when they run 1, but if they run dual, I get an error within 30 secwe have to go back to bios...

Back by Level 7
  • 121 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Resolved! Can i restore BIOS to default safely?

Recently bought a used computer, specs below. Can't play helldivers 2 without forcing Directx11 because i get an instant BSOD or just a flat out forced reboot of my computer. DX11 worked fine until today when the computer rebooted itself after about ...

Help with new build (booting over and over)

Z490-A Gaming Strix MOBOIntel i5 11600K 3.9 CPUCorsair VENGEANCE RGB PRO SL DDR4 2/16GBCorsair RX750w 80+Gold PSUCoolermaster 360mm AIOTEAMGROUP 1TB m.2MSI Gaming GeForce RTX 4060 8GBFirst off I bought this mobo back in 2021 and never installed it. I...

Nero Back it up Image Tool

Hello,  I'm trying to run the Nero image tool disk on a Z590-plus, I get the splash screen when it first boots up but when I hit enter to run the program my dvd starts spring up and my monitor goes blank and my keyboard and mouse power off until I re...