cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ROG forum link from ASUS Mximus XI Extreme/Code page gives 404 error

XYchromosone
Level 10
It's been some days since I can no longer come to the forum via the "Republic of Gamers" link at the top of the driver support webpage for my Maximus XI Extreme including the Code page. I get the 404 page not found error. It happens in Chrome and the new MS Edge browsers. For Maximus XI Extreme:
https://www.asus.com/Motherboards/ROG-MAXIMUS-XI-EXTREME/HelpDesk_Download/

and Maximus XI Code:
https://www.asus.com/Motherboards/ROG-MAXIMUS-XI-CODE/HelpDesk_Download/

In both cases the Republic of Gamers icon link points to:
https://rog.asus.com/?_ga=2.124852105.2033064698.1588242143-2123098273.1588242143

which brings up a page with :
"Oops!
We couldn’t find that page."

I hope ASUS web developers fix the issue.
1,039 Views
2 REPLIES 2

xeromist
Moderator
Strangely it looks like going to rog.asus.com manually and then clicking the same non-working link no longer gets a 404.
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station…

xeromist wrote:
Strangely it looks like going to rog.asus.com manually and then clicking the same non-working link no longer gets a 404.


I'm not sure I understand? I just had a forum page rog.asus.com opened, then in a new tab i went to my mobo support page and clicked the red icon ROG link at the top of the page and it still takes me to the "OOPS! we couldn't find that page" with a 404 in the link?