Z370 / Z390
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Bizarre SATA problem on Rog Strix Z390-E

Bizarre SATA problem on Rog Strix Z390-EI've been having major problems getting SATA drives to work on my new build using the Z390-E motherboard.Initially couldn't get into the BIOS because the computer did not recognize me pressing the DELETE key..t...

slumkid by Level 7
  • 3426 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Huge problems after installation of Hero X Maximus

Hello all.I just installed the Hero X Maximus bought from amazon warehouse.It came with a bent condenser (one of those on the left looking the cpu from above) so i'm not sure it's 100% perfect.Anyway i mounted a i7-9700k, 2x 16gb ddr4 viper 3200mhz d...

elPimps by Level 7
  • 1498 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Bizarre SATA problem on Rog Strix Z390-E

I've been having major problems getting SATA drives to work on my new build using the Z390-E motherboard.Initially couldn't get into the BIOS because the computer did not recognize me pressing the DELETE key..tried USB and PS2 connections. Found out ...

slumkid by Level 7
  • 1282 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

New build no power on

I did a new build with A Maximus XI Extreme, i9-9900k, 64GB RAM and a Corsair AX1600i PSU. When I turn on PSU the motherboard's RGB lighting comes on, the status window does not light and the computer will not power on. All connections have been chec...

z390a Stuck on dram/ no display

Hi! I just put together my first build and I get no display to my monitor. The qled on my motherboard is stuck on dram with a constant yellow light. I've tried different ram and tried all possible slot combinations but no dice. I've also checked all ...

Z390 Strix-I Gaming | Won't Post With Two Dimms (4133Mhz)

Hello,I recently started a mini-itx build, using the Z390 Strix-I Gaming moterboard and 2 x 8GB G.Skill Trident Z 4133Mhz Dimms (F4-4133C19D-16GTZR) but the system will not POST with both dimm slots populated. The dimm led on the motherboard is illu...

irishj by Level 7
  • 18548 Views
  • 20 replies
  • 0 kudos

Need help - Maximus XI Gene

I have just received my new Maximus XI Gene, and trying to start it... something is wrong: I am getting a Q-code 00, fans spin up, but nothing else...:(Components:CPU-9900kRAM-Ripjaws V 32 GB, 3200MHZ, CL 14GPU-Nvidia RTX 2080TI, FEPSU-Seasonic Prime...

Zka17 by Level 16
  • 1441 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Flickering Textures while gaming

Hi All ! In short i would like to ask if anyone experience any texture flickering while in game? (please see video) *https://www.youtube.com/watch?v=_Zje9T2kWFA&feature=share * I replaced the following without been able to solve the problem 1. Power...

PanosCy by Level 7
  • 2652 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Maximus Z390 Hero xI Memory Question

I have a memory question . Just picked up this board and a I7 9700k with Ballistix Sport ddr4-3200 Grey in color, not the LT versionIs this a good memory choice ? It's running 3400mhz at 1.360 voltsThanks guys!