cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bios 3007

Carbonicdk
Level 8
Bios 3007 is being uploaded to various Z170 boards. There's a hero specific thread but I thought a general thread might be better for all.
Will update my Ranger VIII now.

Notes are as follows:
Improve system stability
That's right, how could you ask for more details than that 😛
243 Views
56 REPLIES 56

nizza7401 wrote:
my maximus viii hero after three days in which worked perfectly goes out and locks the ignition message "00" .. I tried everything ... now in care pending the replacement


Have you tried using BIOS Flashback to return the board to 2202 Nizza? This worked for me at a moment when the system was not POST-ing at all (and showing 00 on the debug panel like you are seeing).

Brigman wrote:
Have you tried using BIOS Flashback to return the board to 2202 Nizza? This worked for me at a moment when the system was not POST-ing at all (and showing 00 on the debug panel like you are seeing).


Precisely what I already asked two posts above. 🙂

wolfy
Level 8
its never been up for the formula version of this board it is still 2202
ROG MAXIMUS XI FORMULA
CPU: Intel 9900K @4.7 ghz
2 x Corsair Vengeance RGB PRO DDR4-3200
C16 BK DC - 16GB
1 x Aurous 2080Super 8GB
1x 500GB Samsung 980 M.2 NVMe
1x 500GB AData 8200pro M.2NVMe
2 X 500 GB SSD
1000w PSU from corsair
Tower Lian Li PC-O11DW Dynamic
1 x dell 34" curved + 1 x 24"
CPU and Motherboard.
NZXT Kraken X73 RG

malincia24
Level 7
After update bios 3007 (ASUS Ranger) i have a big problem with OC especially Adaptive Voltage. Before my i7 6700k run flawless 4.5Ghz 1.26V..now i get BSOD even with 1.3V. I dont know whats happened

nizza7401
Level 8
the problem is precisely that it is impossible to downgrade the bios pc does not start lights up only staying with the "00" message, and it's no use even the CMOS button I had to carry around a support and I'm waiting for the replacement


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

nizza7401
Level 8
apologizes I have not explained well, I also tried to use the 'itility UEFI but I could not start it with the button and finally I just decided for the' assistance


Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk