Z170
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

WiFi Maximus VIII Hero Alpha

I recently updated my internet to 300Mbps and only getting 80Mbps on my Wifi at the computer.Windows 10 Creators 1703Qualcomm Atheros QCA61x4a Wireless Network AdapterDriver Version 4.0.2.262Even though the router is sending a bond channel of 4 and 8...

vidguys by Level 7
  • 1668 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

U.2 connector - how is it used?

Can anyone explain how the U.2 connector is used, and specifically what hardware (SSDs, etc.) can use it?

red454 by Level 11
  • 11115 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Intel Management Engine Interface Failed Again

The MEI has failed again on my M8E mother board. Again, the PC takes too long to post. And one of the USB Controller Device has a problem. The MEI driver has been updated and installed, but cannot start due to Device Power Failure Code 10. I had th...

New Information on KeyBot II Software for Maximus VIII Series Motherboards

We wanted to take the time to share some additional information regarding KeyBot II. For those unfamiliar with our KeyBot II software, it’s a software that works in combination with the built-in custom IC chip on our Maximus VIII series motherboards....

Bahz by Level 12
  • 41560 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Problem with Optical S/PDIF

Somebody used Optical S/PDIF and Sonic Studio 2? Jack 3.5 there is no problem, Sonic Studio 2 runs. if used Optical S/PDIF error: "Sonic Studio does not support the current default audio device. Please switch devices to continue using Sonic Studio”. ...

lev by Level 7
  • 23022 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Can't use my XMP Profile...3733mhz, won't boot..

Hi Guys, I am stuck wit my new Maximus VIII Board.Everything is perfect, but i just can't get my Ram to work at 3733 Mhz.CPU is i7 6700K, stock, no OC.Ram is Corsair Vengeance LPX, 2x8GB, DDR4, 3733Mhz.Corsair specs : 17-19-19-39 1.35V.With everythin...

sha33 by Level 7
  • 18608 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

Maximus VIII Hero Poor Sound Quality

HiI have a new build with a Asus Maximus VIII Hero and when I use the Upmix function with Sonic Studio (Windows10), the sound has a strange "phaser" effect.. Almost robotic..I use a 5.1 Hercules XPS 40 connected with 3x 3.5mm jack to the Mobo. In my ...

Maximus viii extreme front audio panel

Hey guys, i just got my hands on this rig and some sweet sennheiser headphones.Problem I am facing is that the rear jacks apparently dont activate sense amp and neither is the rear jack amplified so sound is not that powerful.Meanwhile the front jack...