cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Constant beep on post?

Perko
Level 8
I have a constant beep beep beep beep on start no matter what I do. BIOS reset, remove board battery, complete power off/disconect.

Looked at manual and see nothing regarding post beep.

Any thoughts?

SS
Case Labs S8
ASUS X99 Rampage V Extreme
i7 5960X
EKWB XTX360 kit +1 XTX360 & XTX240
10x MassCool fans on a Lamptron FC5 6 Channel 30W LED Fan Controller V3
32GB Geil Potenza 3000Mhz
2x Samsung 840 EVO 1TB
WD 7,200 Hybrid 2TB
ASUS Blu-Ray RW
Gigabyte 980Ti G1 EKWB full block
Acer XB270HU monitor
EVGA 1200 P2
Razor 7.1 phones, Death Ader & Ultimate KB
Madcatz Panther XL SteveO modded
1,126 Views
7 REPLIES 7

Arne_Saknussemm
Level 40
"Hardware failure" but can mean various things check whatever you have on cpu fan header is working...then check other components are seated properly/powered properly...maybe strip system down...

Any boot code? Any leds lighting up

Hardliner
Level 11
How did you wind up placing your RAM? Are the four sticks all on one side?
¡¡¡ I__ju$₮__₩₳₦₮__₮☮__₱£₳¥__₮h€__₲₳₥€__₩i₮h☮u₮__i₮__hi₵₵u₱i₦₲,__₱l€₳$€ !!!

Perko wrote:
Looked at manual and see nothing regarding post beep./QUOTE]
:rolleyes:
p 2-24 😉
53169

Just in case...

Hardliner
Level 11
Scratch my last post--I was confused.

Those attachments do not lead anywhere.
¡¡¡ I__ju$₮__₩₳₦₮__₮☮__₱£₳¥__₮h€__₲₳₥€__₩i₮h☮u₮__i₮__hi₵₵u₱i₦₲,__₱l€₳$€ !!!

Chino
Level 15
Perko wrote:
I have a constant beep beep beep beep on start no matter what I do. BIOS reset, remove board battery, complete power off/disconect.

Looked at manual and see nothing regarding post beep.

Any thoughts?

SS


This should help.

53170

Anvirol
Level 7
Perko wrote:
I have a constant beep beep beep beep on start no matter what I do. BIOS reset, remove board battery, complete power off/disconect.

Looked at manual and see nothing regarding post beep.

Any thoughts?

SS


Hello,

In case you haven't figured it out:

Lamptron FC5v3 has an alarm feature. You can probably see an alarm bell icon on the LCD.
Toggle it by pressing the last switch on the right.
i7-7700k @ 5GHz | Asus ROG Maximus IX Hero | 2x8GB G.Skill Trident Z RGB 4133 MHz | ASUS STRIX GTX 1080 OC 11 Gbps | ASUS MG279Q | Intel 256GB 600p NVMe | Samsung 850 EVO 500GB

Hawkstorm
Level 7
If you have a old vid card lying about you know works try swap it out for your current one and flip all but one ram stick out and give it a try.

But as the others have stated its a Beep code, depending on which it indicates what the problem is.

Also check your water kit for any leakage.