X99
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Bluescreen when USB device is disconnected

I've been having this issue for a while. Disconnect usb device I get a bluescreen stopcode error.Updated bios and just formatted my machine. Windows 10 Pro. I also get Out Of Range messages on one of my LCD screens. Possible DP cable. I've just ...

Monitor

I posted this in the appropriate forum on the multiframe software and my Asus monitor. Just wanted to see what you guys think around here:http://rog.asus.com/forum/showthread.php?88346-Multiframe-software

Hopper64 by Level 15
  • 1429 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

5820K OC: rock stable only up to 12 threads

Hello guys I have an interesting behaviour on my System (CPU 5820K@4.5 GHz, RAM 2600 MHz 64GB in 8 banks, 100 strap).Running 12 threads is definitely rock stable (running over 1000 hours without any problems).But when there are more than 12 threads r...

kaese by Level 10
  • 1286 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

R5E d6 Error, no signal, probably killed the bios with newest update

Hi,I saw that there are many similar threads and I read through all of them, but couldn't find a solution to my problem. I hope I can still salvage the board but my hopes aren't very high.I got the older U/3.1 Version, which I had running for 1 1/2 y...

Boot from USB problem

Hey guys,I want to boot from an USB device so i created a bootable USB device (FreeDos).When I select the boot override menu (F8) I see, and chose the respective USB stick from the menu. However always Windows is booted from the M.2 partition immedia...

kaese by Level 10
  • 23768 Views
  • 5 replies
  • 3 kudos

Upgraded my RAM and now struggling to keep OC.

Hi I have read through some of the guides on here with regards to overclocking and using XMP but for the life of my I cannot figure out what I'm doing wrong, my issue is that I recently upgraded my DDR4 RAM from 2 dimms of crucial ballistics 4gb sti...

ASUS R5E10 Led question

guys need help , can i connect these https://www.amazon.co.uk/LEDemain-LE.../dp/B01713CZSS on the motherboard? asus rampage v edition 10 rgb header

ROG RAMPAGE V EDITION 10 SLI Bridge LED not working

Hello, updated Bios to V 1003 now ROG SLI Bridge LED will not light up, blinks once during post, but won't light up in OS, have swapped it to another system (980ti x 2 same drivers) & works fine, graphics cards are 2 x EVGA 900 series Titan x Hybrid ...

Problem with pc auto resterting after power loss , sleep or hibernation.

Hi,Having problem with pc auto resterting after power loss , sleep or hibernation.Also sometimes when turning on pc can see black screen and no messages of oc fail or similar coming up later.Overclock or default settings does not appeart to change t...

59315
qwertz by Level 9
  • 2786 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos
Top Kudoed Authors