X99
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

RVE10 CPU Cache Voltage - Adaptive?

Hi, I was just wondering if this is still a bug, using adaptive voltage with CPU Cache on Broadwell-E?My settings/ specsi7 6900k @ 4.3GHz 1.27v - Adaptivecpu cache min: autocpu cache max: 37cpu cache voltage: 1.27vIt'd be nice to take advantage of ad...

xthane by Level 7
  • 4931 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

RVE10 - PCIeX4_1 Questions (confusing performance)

TLDR is at the bottom of the post.I have two 2-slot GPU's in my system, so unfortunately PCIe8_2 and PCIe8_4 slots are mostly covered. I wanted to use one of those extra slots to mount another M.2 SSD on an expansion card so I thought I'd try using ...

5930k + Rampage V Extreme - Random Reboots (CPU Idle)

So I moved my old gaming comp into a new rig to be used as a server. In my gaming system I was running it at 4.5Ghz... Now I'm just running optimized defaults. My rig is:i7 5930k Rampage V ExtremeG.Skill 32GB (all slots filled) F4-2800C16-4GRKEVGA 85...

BossJ by Level 7
  • 1512 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

New Build Asus Rampage V Extreme Q-CODE 69 No Display CPU LED RED

Okay so I'm having a bit of a issue before I continue here are the specs:MOBO: Asus Rampage V ExtremeCPU: i7 5930kGPU: MSI 2080PSU: 750W EVGARAM: 16GB DDR4 2400Now that's out of the way basically my PC wont show display CPU led is red and I have no i...

Windows October Update on Asus Edition 10 & 5930K

Just got a 970 PRO drive so I am going to be doing a fresh install of Windows 10. Should I allow it to install it with the October Update or no. I saw a thread about the update not allowing overclocks on Broadwell-E does that include Haswell-E as wel...

Windows 10 2018 Updates ( Work fine with OC )

Dear All I hope all fine ?Good news about I have been testing everything about OC today in windows 10 version 1809 On ROG RAMPAGE V EDITION 10 Now everything works fine MOBO : ASUS ROG RAMPAGE V EDITION 10 Processor : i7-6900k ( @4.10 Ghz ) Please no...

How to have headphones and speakers at the same time on rear jacks?

Hello guys,I'm having serious problems setting it up the way that I have speakers and headphones at the rear, so NO FRONT, I'm not using the front panel(it's not even connected) !So I have my speakers plugged in the green(line in) and anyway when yo...

MP7 by Level 7
  • 22337 Views
  • 10 replies
  • 0 kudos

Code 79 boot issue

Hello, I'm a new member and figured I'd come here for some help. I've been around computers for a while now and know how to fix a lot of issues. However, I've encountered an issue with my rig, the specs are as follows, followed by what lead to the ca...

cobolt56 by Level 7
  • 22288 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos
Top Kudoed Authors