cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PG278Q Missing 144hz option?

keyweez360
Level 7
Got the PG278Q today and I'm missing the 144hz option for the monitor in the Nvidia control panel. I can see it in the Windows advanced settings, but if I activate it, the monitor switches to 256 color mode. Horrendous. I've tried wiping the Nvidia drivers and reinstalling per this thread (http://bit.ly/YWOLfG) but had no luck.

Running Windows 7 Ultimate 64-bit with a GTX 670 ftw and Nvidia drivers 340.52, supplied DisplayPort cable.

Thanks for any help, hope you guys are enjoying the monitor!
10,166 Views
3 REPLIES 3

DJDUPONT
Level 8
keyweez360 wrote:
Got the PG278Q today and I'm missing the 144hz option for the monitor in the Nvidia control panel. I can see it in the Windows advanced settings, but if I activate it, the monitor switches to 256 color mode. Horrendous. I've tried wiping the Nvidia drivers and reinstalling per this thread (http://bit.ly/YWOLfG) but had no luck.

Running Windows 7 Ultimate 64-bit with a GTX 670 ftw and Nvidia drivers 340.52, supplied DisplayPort cable.

Thanks for any help, hope you guys are enjoying the monitor!


Have the same issue, unplug the monitor either from the display cable or the power. I prefer power and then plug it back in.

It has something to do with not recognizing the 144hz I guess?

Driver issue? I hope so....

ThomasBo
Level 7

keyweez360
Level 7
Thanks guys. The unplug/replug advice did work, but I decided to roll back to 337.88 drivers (144hz works fine with these) so I wouldn't have to be doing it. Hopefully the next drivers solve the issue.