cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Asus G752VS Notebook - ROG Gaming Centre / Fans Info not working

Levyd0
Level 7
Hi All,

I have a Asus G752VS Notebook and i cant seem to get a reading on either CPU or GPU fan. In addition, no info appears to load in ROG Gaming Centre (Vv2.14).

Both fans do work on high load, however, i cant tweak the fan settings to suit.
I am able to access temps, clock speed and load via CAMS, so i'm not sure why this isn't working.
Have attempted MSI Afterburner to set fan profiles, but it wont read the fan info either.

Any help would be appreciated!
Thanks

Dave
3,019 Views
4 REPLIES 4

jdfrench3
Level 12
Have you tried the latest ASUS ROG Gaming Center 2.7.0?


https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/AppforWin10/ROGGamingCenter/ROGGamingCenter_ASUS_W10_64_...
G752VSK, G75VW-3D, G51J, G1S
Homebuilt Windows Server

jdfrench3 wrote:
Have you tried the latest ASUS ROG Gaming Center 2.7.0?


https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/GamingNB/AppforWin10/ROGGamingCenter/ROGGamingCenter_ASUS_W10_64_...




Thanks that fixes the Gaming Centre issue. I still can't get any fan RPM readings in either Gaming Centre, CAM or MSI Afterburner still.
Any ideas?

Thanks
Dave

Do you have the Turbo Gear update installed?

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/G701VI/TurboGearUpdater_VER103.zip?_ga=2.52723117.485792041.1582...

Also you need to remove all other mods (afterburner) while running the ASUS ROG Gaming Center.
G752VSK, G75VW-3D, G51J, G1S
Homebuilt Windows Server

jdfrench3 wrote:
Do you have the Turbo Gear update installed?

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/G701VI/TurboGearUpdater_VER103.zip?_ga=2.52723117.485792041.1582...

Also you need to remove all other mods (afterburner) while running the ASUS ROG Gaming Center.



Un-installed MSI and re-installed Turbo gear update (didn't load anything on screen). No success, still not getting any fan info.
Anything else i could try?

EDIT: Actually, just noticed that the fan speeds are showing up in the Gaming Centre sub-menu at max speed (and i've noticed the noise of then running full tilt). The thermals appear to be much more stable on CAM so this should be good enough!

Thanks for the helpjdfrench3!