cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Why???

UltraNEO_
Level 11
Why is it, this site always seems down/buggy/closed or being patched?
ASUS ROG RVIE Encore| i9-10940x | Dominator Platinum 128GB 3333 MHz | EVGA RTX 2080 Ti SLI | Samsung 970 Pro 1TB NVMe (x3)
WD Black 4TB | WD Black 6TB x2 | EVGA 1600 P2 | CaseLabs SMA8 | Custom Water Cooling | HWLabs Black Ice Nemesis GTX 560
XSPC RX 480 v3 | XSPC D5 Vario x2 | EK Blocks | EK-RES X3 400 | BitsPower Fittings | GentleTypoon 1850 x12 | Corsair SP140 x8 | Lamptron CM615

Twitch.tv/MsNikita | Twitter.com/MsNikitaTV | Instagram.com/MsNikitaTV | Reddit.com/r/MsNikitaTV
132 Views
20 REPLIES 20

Area 66 wrote:
if you take a ENGTX580 as exemple, you can leave Smart Doctor on full auto, the cooling is sick on this beast. You don't ear it too much, and only when you are gaming, the rest of the time the case fans cover it, so you install it and forget it. If you go for air, you use a ENGTX , the reference cooler are just too noisy



No liquid cooling for you then, I'm guessing??
ASUS ROG RVIE Encore| i9-10940x | Dominator Platinum 128GB 3333 MHz | EVGA RTX 2080 Ti SLI | Samsung 970 Pro 1TB NVMe (x3)
WD Black 4TB | WD Black 6TB x2 | EVGA 1600 P2 | CaseLabs SMA8 | Custom Water Cooling | HWLabs Black Ice Nemesis GTX 560
XSPC RX 480 v3 | XSPC D5 Vario x2 | EK Blocks | EK-RES X3 400 | BitsPower Fittings | GentleTypoon 1850 x12 | Corsair SP140 x8 | Lamptron CM615

Twitch.tv/MsNikita | Twitter.com/MsNikitaTV | Instagram.com/MsNikitaTV | Reddit.com/r/MsNikitaTV

Area_66
Level 11
thanks marshall, on a Canadian Forum they remove all the post that show a bench.

But let's open the champagne for the reborn of the ROG forum instead .....

DaemonCantor
Level 13
Marshall, if you could I'd like to get two of those Gremlins you offered up! my last pair got loose on the Blizzard Servers last Year and ended up creating Cataclysm!

DaemonCantor wrote:
Marshall, if you could I'd like to get two of those Gremlins you offered up! my last pair got loose on the Blizzard Servers last Year and ended up creating Cataclysm!


Take em! Bloody things 😛

Area 66 wrote:
thanks marshall, on a Canadian Forum they remove all the post that show a bench.

But let's open the champagne for the reborn of the ROG forum instead .....


Some admins don't know the legal lines of an NDA clearly. It doesn't extend beyond the site and brand, not to its users. The internet is free, so long as everyone stays nice about the discussion. 😉

Syber
Level 8
i was getting really depressed that i couldnt get on the forum anymore until this morning i checked my facebook and saw the message that the forums are up 😄 i was ecstatic until i realised i had to go to college. but then i found out why i love my college course: IT application Development we get on the Interwebz 😄
Current Specs:
Asus Crosshair II Formula ( running old school )
AMD Athlon64 le-1600 @ 2.8Ghz
2GB DDR2 800MHz
Sapphire Radeon HD3870 512MB @806Mhz


Live to WIN! - Paul Stanley
The Choice Of Champions - Asus ROG.

chrsplmr
Level 18
... how did we get from ... Why ? all over the place to rambling about video cards ? hahahaha

MarshallR .. and the unCountable unNamed .. All ROG. Bravo.

Wild E ....it's because the launch of the new Nvidia GTX 680 is tomorrow, it's start when I say that is good the forum come back before the launch.... I'm happy to see you back....

Area_66
Level 11
I have 2 x gtx 480 with water block

I think we still have gremlins, I don't touch anything and my signature return to the one I have before with the anti Windows 8 stuff , I have to change it again few minutes ago

Area 66 wrote:
I have 2 x gtx 480 with water block

I think we still have gremlins, I don't touch anything and my signature return to the one I have before with the anti Windows 8 stuff , I have to change it again few minutes ago


Try clearing your browser cache if it's still not displaying correctly.
ASUS ROG RVIE Encore| i9-10940x | Dominator Platinum 128GB 3333 MHz | EVGA RTX 2080 Ti SLI | Samsung 970 Pro 1TB NVMe (x3)
WD Black 4TB | WD Black 6TB x2 | EVGA 1600 P2 | CaseLabs SMA8 | Custom Water Cooling | HWLabs Black Ice Nemesis GTX 560
XSPC RX 480 v3 | XSPC D5 Vario x2 | EK Blocks | EK-RES X3 400 | BitsPower Fittings | GentleTypoon 1850 x12 | Corsair SP140 x8 | Lamptron CM615

Twitch.tv/MsNikita | Twitter.com/MsNikitaTV | Instagram.com/MsNikitaTV | Reddit.com/r/MsNikitaTV

UltraNEO* wrote:
Try clearing your browser cache if it's still not displaying correctly.


was not the cache, it was the same on my other Windows in vm