cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Help booting for first time

NickForcer
Level 7
Hi it is the first time i build pc
When i power up the computer the motherboard light up and the mem ok led is flashing but nothing else works when i press the start button nothing happens

I connected the dvi cable correctly and the 6 and 24 pin connector from the power supply correctly

my specs are:
asus maximus v formula
intel i7 2770k(arctic silver 5)
corsair h80
gtx 660ti
corsair vengeance 2x8gb
corsair hx 1050

thanks for reading
408 Views
10 REPLIES 10

Zka17
Level 16
Wait a minute!

I'm not aware of the 2770k CPU... it's a 2700k or a 3770k?

Which 6 pin connector are you talking about?! Did you plugged in the CPU power cable? That's a 8 pin (4+4) connector... the 6 pin is for the graphic card (PCIe)...

Zka17 wrote:
Wait a minute!

I'm not aware of the 2770k CPU... it's a 2700k or a 3770k?

Which 6 pin connector are you talking about?! Did you plugged in the CPU power cable? That's a 8 pin (4+4) connector... the 6 pin is for the graphic card (PCIe)...


sorry i mean 3770k and yes i also mean 8 pin
its night and i am working o this computer for 4 hours

Zka17
Level 16
I thought so... 🙂 Now, please, double check your CPU power cables!

will it help if i upload a video of my pc hardware ?

NickForcer
Level 7
yes the 8 pin cpu power cable i well pluged

NickForcer
Level 7
maybe someone can help me my email is nickforcer@gmail.com

Could have a defective part?

NickForcer
Level 7
like what my motherboard?

Arne_Saknussemm
Level 40
Hey there! 🙂

Tripple check all the connections and make sure the RAM sticks are seated properly right down in the correct slots. Have you tried pressing the mem ok button. Does the BIOS version support the CPU?