cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Rampage IV Formula No Sound!

noslon
Level 7
Ok so I bough this computer like 6-7 months ago and build it with my friend everything was working fine until today. I hope someone really read this and help me with my problem.

Today when I wake up the computer doesn't have sound, like magic idk why idk how it happen idk what to do.

Specs
I7-3820 @ 3.60 (3.8 turbo boost)
32 GB Ram
Win 7 64 Bits
750 watts power supply.
770 EVGA 2gb 256 bits
256GB SSD Toshiba Hard Drive
500GB HHD Samsung Hard Drive
Water Cooling System

So if someone could help me that would be very appreciated.
I already tried uninstalling and installing the drivers a LOT of times.
I formatted my pc today since the audio wasn't working.
The mobo doesn't recognize the speakers.
The speakers make a non-stop fuzzy sound.
Microphones are the same no sound other than that fuzzy sound.

Pics
Driver:
http://postimg.org/image/auxzxmjtz/

Sound:
http://postimg.org/image/o5e1lwksl/
3,791 Views
2 REPLIES 2

HiVizMan
Level 40
Do you have Windows automatic updates active? I would check and see what updates were installed around the time your sound stopped working.

And check each and every connection.
To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

N00b1nat0r
Level 7
Mine was still working last night, so i guess with the fuzzy noise it maybe a connection/settings issue... Have you got the jacks in the right sockets? I did this on Sunday and had partial sound?
Antec 1200, Asus Rampage IV Formula, EVGA 1300w PSU, Intel i7 4930K, ASUS Strix LC 120 Cooler, Asus 1070 OC 8gb X2, 32GB (4 x 8GB) Corsair Dominator 2133Mhz DDR3 Quad Channel RAM, Samsung Evo SSD 500gb x2, Samsung Evo SSD 250gb , 2 x WD Velociraptor, Windows 10 Pro