cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Gene V Won't Show Splash Screen or Graphics Except from MB

texaszman
Level 7
Have two AMD 7750's installed - can't get the MB to show anything except from the integrated graphics on the MB.

Using Displayport Monitor (Samsung SA850). Have deleted integrated Intel drivers, reset CMOS a dozen times, tried DVI, HDMI and DP connections. I can hear Win 7 64 startup fine.

Both AMD and ASUS point the finger at the other. I believe wholeheartedly it is the MB - Way too many weird issues with this thing. This is my second Gene V - ASUS told me 1st was defective though now know that NOT to be the case.

Other problem I have is that NO wireless mouse (tried 3 - 2 MS 1 Logitech) will work in any of the USB 2.0 or 3.0 ports without significant lag, although wired mice are fine.

Have reinstalled Windows 2x - all same issues repeat.

Fun.
241 Views
4 REPLIES 4

moorhen2
Level 10
Have you tried using just one GPU,reinstall OS,install all Mobo drivers,then the GPU drivers,then add the second GPU. Have you made sure that the "Primary display adapter" is PCIE.
ASUS CROSSHAIR V FORMULA-Z
AMD FX 8350 (1252)
INTEL CORE I7 2600K (3134A867)
ASUS MAXIMUS IV EXTREME-Z (0002)

OCZ VERTEX 3 120 SSD
GIGABYTE 890FXA UD7 REV 2.1 (F3)
GIGABYTE 890FXA UD7 REV 2.0 (F3)
VARIOUS AMD CPU's
8 GIG G-SKILL SNIPER LOW VOLTAGE 1600
4 GIG G-SKILL RIPJAWS X 2133 C9
8 GIG CORSAIR VENGEANCE 1600 C8 (HYNIX)
CORSAIR OBSIDIAN 800D
CORSAIR HX1000W PSU
2X RADEON HD6970'S XFIRE
4X SAMSUNG F3 1T HDD's 2X RAID 0
CUSTOM WATERCOOLING

Yes. The issue is not the drivers it is how the MB is addressing the graphics boards. The problem starts before any of the drivers even load....

Shamino
Moderator
update bios
or
change monitor

LOL - sorry. BIOS is latest and Monitor is a brand new 27" IPS. The problem is in the MB or it's bios.