Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Formula V acting weird

ok first the usb ports were dying halfway through the boot. Then no boot or post and a qcode 0d. I have no clue what could have happened all i did was reboot. I have had no other trouble from this board it was running flawlessly until it fell down an...

Asus Maximus VI Hero Several Issues

I don t even know where to begin. I got my stuff on Monday and build the system.ASUS MAXIMUS VI HERO - ATX / Z87Corsair PowerSupply (PSU) CX 750M 750WCorsair Hydro H80iFractal Design Define XL R2 - Black PearlG.Skill Ares 16GB DDR3 PC-12800 1600MHz (...

Chriss by Level 7
  • 27234 Views
  • 33 replies
  • 0 kudos

USB 3.0 Hum machine not booting

When i attach a 3.0 usb hub to back of the motherboard my machine will not boot. Should i do something in bios. I do not get it. Any help would be great, thx.

Obelix by Level 7
  • 3892 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Maximus VI Formula Tuner crashes Windows

After recently buying the ROG Maximus VI Formula, I have run into problems with my Maximus VI Formula once was setup (OS installed,drivers installed,applications installed, etc) I have seen the option in UEFI called CPU level up. After a little resea...

Holy artifacting! Rampage IV Black- HELP!

Hello ladies and gents, so I've been toying around with my new build I built about two weeks before Christmas and about 7 days ago my computer showed signs of awful artifacts. So naturally I did everything then decided to replace my graphics cards, n...

GTX 780 e GTX 770

Hello to all, guys. I had, earlier, a problem with an ASUS GTX 780 DCII. The system, with this card, it would not start at all. The DB CODE, bore the inscription and b2, the screen remained black.I think it's an incompatibility between the BIOS (I've...

Best GENE BIOS for Sandy Bridge 4EVER!!!

HI All,I was using a Maximus IV Gene-z with BIOS 902 for 2 years but unfortunatelly in the last month my mobo died suddenly and never wake up again.I believe that is a BIOS crash that happened but i have purchase a new winbond bios chip and a USB EE...