Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

How to setup UEFI - BIOS for native UEFI bootloader

Hi I need some help setting up the UEFI bootloader.I have the following system:Asus Maximus VI Formula, Intel Core i7 4770K, Evga Geforce GT 780Ti, Corsair AX 860i.Asus ( External) Blueray Optical Drive BW-12D1S-UCorsair Vengeance Pro Ram 2x8 Gb 2...

Geforce by Level 7
  • 15871 Views
  • 15 replies
  • 0 kudos

PRAZ ,more help with CSM -UEFI bootloader

From Yesterday UEFI bootloader- CSMHi Praz, I have disabled the CSM and I now have UEFI tab on my OD as the boot priority . Thats fine, I also changed my Sata port connection from port 5 to 1 for my SSD which I was told was better. However now in EA...

Geforce by Level 7
  • 1826 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Impact Grahic issues

Hi everyone, im new on this forum as well with this board, i have a problem and maybe u can help me please. I tried to build the computer without a case, everything is plugged on, when i start it, it does not beep, is it obvious because no case? also...

37417 37418 37419

Asus rampage IV extreme (black) - boot problem

Hello all,I have a problem with starting up windows from my SSD. I have a new PC and installed windows 8.1 from a USB on the SSD (EVO 840 250gb). When I startup my computer, I see the republic of gamers screen and it asks me to press delete or F2 to ...

Draakjuh by Level 7
  • 11164 Views
  • 18 replies
  • 0 kudos

SSD suggestion.Not urgent.

With a few words.if someone is kind enough to offer me some trustworthy models(or just manufacturers) because I remember there was a compatibility issue with sandforce controllers.I have a hero VI with 4770k.I can see that there are new sandforce con...

Zennith by Level 7
  • 5183 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

PCIe ports/M.2 port lanes usage

Hi I'm opening this thread to catch a bit more attention on my question, since the answer will make me buy a Z97 ASUS board or no board at all.It may be a bit too early to be able to answer it, but I wonder if I could plan to use two M.2 PCIe 2.0 x2 ...

RIVBE Bluetooth constantly restarting?

Just wondering if anyone else has run into this issue, but my RIVBE seems to have a strange problem with the onboard bluetooth constantly resetting itself at random intervals which plays the add/remove hardware sound, and pops up "configuring bluetoo...

Jytra by Level 7
  • 2465 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

VRM noise "coil whine" under load (Maximus VII Hero)

Greetings!Today I noticed an annoying whine while running stability tests on my 4670K, and made a cardboard tube to locate it. It turned out to be originating from the VRM (below the large heatsink right next to the IO connectors). I tried a differen...

niczo by Level 7
  • 3843 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Maximus VII Hero code A2 problem with no signal

Moderator I originally replied to the post "Maximus VI extreme A2 (IDE Detect)" with part of the following. The problems associated with code A2 that others have experienced occurred after the BIOS was displayed. But in my case the A2 code occurs wit...

mafox by Level 7
  • 5049 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos