Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

v gene onboard start button not working

Hey everybody!This is my first post here.I bought a used maximus v gene motherboard ,everything seems fine ,except of the onboard start button.It doesn't work at all.I mean it lights and everything ,but nothing.The reset button works normally ,both b...

USB device not recognised

Hi Guys, I had been harassed badly by the USB device mulfunction pop ups recently. Tried all sorts of solution but none works, including plugging the power cord off and such.I'm wondering might it be due to the mobo or ...?Please advise.Currently usi...

Settings greyed out in BIOS

Hi,Im here trying to set some core and cache voltage for my CPU on the VII HERO Mb.but after i have set the profile to xmp/manual and cpu voltage to manual the ovveride is greyed aout on auto..I have been surfing around the forum for quite a while no...

cayna by Level 7
  • 11248 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

Undocumented Jumper on Hero VII

Hi everyone - My 1st post on the ROG forum...Long time user of ASUS boards - Still have fond memories of my P2B from years gone by....:)Picked up a Hero VII today and I note that there is a small 3 pin jumper just above and to the right of the Clear ...

Costas by Level 10
  • 4190 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

i7 4790k and gtx680 question

Prior to getting my hero I had the MSI gaming 7. I was able to use the onboard video of the i7 for my second monitor and my GTX 680 for my main.I would like to be able to do that still, but my windows 8.1 device manager only sees the 680 not the onbo...

evercane by Level 7
  • 5271 Views
  • 12 replies
  • 0 kudos

Booting Problem maximus VI Gene

hello,i have been reading through the forums for a while now and couldn´t quite find the same issue that i have:i have:the asus maximus vi gene motherboardcpu i5 4670knvidia gtx 7808 gb kingston ram1 kingston ssd 64 gb1 hitachi hdd 450gb1 hitachi hdd...

Espex by Level 7
  • 4546 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

VII Hero Temp sensor locations

Just finished a new build with the VII Hero and I am using the Corsair H100i with CorsairLINK to cool the CPU. After several firmware, BIOS and software updates, I got the CorsairLINK software to see the radiator temp and fan speeds and the CPU temp...

Maximus IV Extreme - Code F2

Just finished building the computer and getting error code F2 before restarting.Components:Maximus IV Extremei7 3770kCorsair Vengeance 8GBHD Radeon 6990The sticker says the bios version is 2001 (I think its the very last 4 numbers on the sticker near...

Risen91 by Level 7
  • 5909 Views
  • 6 replies
  • 0 kudos

Going mad! GTX 780 and crosshair formula - z not booting

Hi, I have recently built a new PC, with this being the build -CPU AMD FX-8320 3.5GHz 8-Core CPU Cooler Corsair H80i 77.0 CFM Liquid Motherboard Asus Crosshair V Formula ATX AM3+ Memory Kingston HyperX Blu 8GB (2 x 4GB) DDR3-1333 Storage Samsung 840 ...

Maximus VI Extreme problem

I built my own desktop this past winter and it just crashed. My system powers on but doesn't load the bios. Occasionally i get it to boot up to windows but when i do i get a blue screen. Almost every time i boot it up i get different q codes though t...