Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Maximus VII ranger no sound options

Ive just done a quick re-install of windows as i swapped to a SSD. My system does not have an optical drive so i had to download the drivers and install them manually. Last time around i had a bunch of audio options which i no longer have. I have the...

Vexxx by Level 7
  • 2201 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

HDMI Sound playback issue

So i just finished building my computer a day ago but, I seem to have a problem on my hands. When hooking up to my t.v. with a HDMI cord i will get picture but no sound. After looking into this for some time, and re installing almost everything Audio...

PC Tweakit connection not available

When I launch RC Tweakit all I get is the pop up "The connection is not available". Was trying to use the iphone version but won't connect with wifi or bluetooth or usb. Tried all 3, multiple times. Does it even work? Why won't it launch?Thanks

Newly assembled PC will not boot

I have the following configuration:MB: Maximus VII HeroCPU: i7-4790KVideo Card: Asus Radeon R9 290 DirecCU II OCPSU: Corsair RM1000 1000W 80 Plus GoldRAM: DDR3 Corsair Vengeance 2x8GB 1866MHZSSD: Samsung 840 EVO 500 GBDuring the boot process, I can s...

_void_ by Level 7
  • 4365 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Maximus VII Hero and the branded Realtek HD Audio Manager

Hi folks, first post here.Bought the Hero a couple of days ago and after some small issues, everything runs almost perfect now.But this ROG-branded version of the Realtek HD Audio Manager really annoys me. I just want the "old" one back (see picture)...

39671

Too much time in POST Screen - Asus Maximus Hero VII [SOLVED]

Hi guys, I´vs recently bought a Maximus Hero VII for a new build , and i´ve run trough a few issues . Two weeks ago i had to update BIOS, because i had a problem with my graphics card, which i had to RMA eventuall. Now, after new BIOS update, a have ...

w3ap0ns by Level 7
  • 10679 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

VII Hero + Sound Blaster Z

Hi Guys, first post here.I bought a Maximus VII Hero with M6e M.2 PCI-E SSD etc. all is working fine. I also want to add the sound blaster Z card and here's the question, I know that in M2 mode PCIeX1_1~3 are disabled so I can use only PCIE_X8_2 or P...

madkiw by Level 7
  • 2109 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Code 55 after changing the CPU Cooler.

Hello.I just assembled my new rig yesterday. The only problem I had then was my CPU was running unusually hot. I remounted My H100i and the no avail. I then switched to my Noctua nh-u14s. I tryed to boot and Code 55 appeared. I tried using different ...