Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

VII Gene XMP Profile #1 Issue with VCore

Updated to latest BIOS 2012. In the BIOS everything is set to default. When I enable XMP Profile #1, my vcore is stuck at 1.28 no matter if the CPU is at 4.4ghz or 800mhz. If I clear the CMOS and leave it set to auto, the vcore adjusts itself correct...

Problem with the motherboard or...???

Hi! I have the motherboard: Asus formula z crosshair V and the Cpu:fx 8350.From one day to the other the computer not power on more, he gives me the_CPU led is red!!Yesterday I lef the pc turned on, withblack screen, 30 minutes later the computer i...

Boot Device LED red, no POST.

I have a new CHV with a Phenom 2, a stick of RAM, a 6950, and an Antec 1000 watt PSU. When I power on, the board goes through a sequence of red lights which ends with the Boot device LED staying red and no POST. This happens whether I connect my SAT...

Retired by Not applicable
  • 163067 Views
  • 12 replies
  • 0 kudos

Sound card breaks SLI

I have a Xonar Phoebus that I am trying to install alongside two GTX 780s on a Maximus Extreme VI board. All of the cards work on their own, the SLI works fine without the sound card, however I can't get all three to work together. Any help would be ...

Need help hooking up a subwoofer to the motherboard.

Working off a Hero VII MBHere is the hardware I'm trying to hook up with some Klipsch passive speakers.http://www.parts-express.com/dayton-audio-dta-120-class-t-mini-amplifier-60-wpc--300-3800http://www.parts-express.com/dayton-audio-sub-800-8-80-wat...

A2 Q-Code, Blank Monitor

Hello Everyone,I'm really looking forward to some help here. Building my first rig here but I can't seem to boot to my BIOS screen. I get the A-2 Q-Code which I understand to be a problem with how the hardware may be installed.So Here is the break do...

SSD (Secure erase) status frozen!

Hallo ladies and gentlemen!!I come to you with an odd problem. A few days ago I managed to (I still have no idea how) get the all might mysearch bar thingy installed on my pc which is a pain to uninstall and after almost 6 months sinds last format I ...

boefje79 by Level 7
  • 26138 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Maximus VII Hero and PCI-e 3.0

Hi all, I have the i7 4790k, Maximus VII Hero (latest bios), and a GTX980 (latest driver)....GPUz states that I am only running PCI-e 16 @ 2.0 and not 3.0..How can I amend this issue and get 3.0 on my top slot..Tried searching and couldn't find anyth...