Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

ASUS P8P67 Pro B3 no screen after BIOS update

Hi,I used EZ flash to update my BIOS to "v 3602".After that it said that BIOS was updated successfully and the system was going to reset, so I clicked OK and nothing happened.After some minutes I manually reset system and now when I start the compute...

Issues with a SSD

HI all:I have a Crosshair. I just got a new SSD the problem is not even BIOS detects it.. My MoBo is old, I actually had to flash BIOS to to change the CPU. Do I need to do something similar in this case?Any help is very appreciated.thaks

x99 sabertooth & DDR4-2800

I just ordered an X99 with some 2800 memory.When I enable XMP it will change the strap to 125 as per requirements for running the higher speed RAM.I'd like to run my CPU with default settings, will that be possible? Will I lose Turbo, etc...I read a...

Maximus Formula VI PCIe runs at x8 instead of x16

So I bought 2 gtx 970's (One MSI and one Zotac) and I don't get the option in the Nvidia control panel to enable SLI. I have tried to update the BIOS on the motherboard, aswell as the GPU BIOs'. So after talking to someone on the Nvidia geforce forum...

Windows Installation Issue

So I picked out my Crosshair V Formula-Z, thinking it would be 10/10... however I cannot, for the life of me, figure out how to install Windows 8 through my disk drive to figure out how good it even is. I'm attempting to install onto an SSD, I even d...

cache by Level 7
  • 4063 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos

FastBoot on ASUS Crosshair V Formula Z.

[EN (Google Translator)]Hello, I wanted to ask about the FastBoot, I have an AMD FX9590 in an ASUS Crosshair V Formula-Z. Active since the FastBoot mother and nothing happens, the asset from the BIOS, and as usual, the asset from the ASUS Boot Settin...

Ceo22 by Level 7
  • 3519 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

crossfire problem

Hello I want to ask somethingI bought two graphics cards (ATI Radeon 280 x gigabytes) I linked the one card with my computer and its working perfect But when I linked the second card in my computer I have problem First of all the computer reveals bl...

clood by Level 7
  • 7174 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos