Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Does Maximus VI Extreme have SupremeFX?

I've noticed that the other ROG Maximus VI boards list SupremeFX but the Maximux VI Extreme doesn't have that listed.Is SupremeFX actually present on the Maximus VI Extreme?

PALADiN by Level 7
  • 6620 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

No power to mobo vi hero

Hi Am hoping some one here can advise on a problem with a new build based on a maximus via hero.All new parts apart from existing gtx 680 and data drivedPSU ocz 1000 watt modularI7 4770k2x 8GB Vulcan ddr3 2133Vi hero mono2x gtx 680 sliCorsair 80i wat...

antonyg by Level 7
  • 5665 Views
  • 5 replies
  • 0 kudos

Samsung Magician software

I'm running an 840 pro and have installed the Magician software. What SSD settings are you guys using? I don't really know what to select as far as OS optimizations for windows 8.

Hopper64 by Level 15
  • 4722 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Maximus VI Extreme - XMP Crash

I currently have the M6E MB and have no problems until I select my memory's XMP profile setting. I have 2 X 8GB Corsair Dominator Platinum 2400MHz DIMMS. At 1333MHz and even 1600MHz, I have had zero issues. But as soon as I enable their XMP, I get s...

XD_40 by Level 7
  • 19371 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Maximus VI Hero review

MVI HERO review on Overclockers Club...http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_rog_maximus_6_hero/

red454 by Level 11
  • 2642 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Migrating RAID5 array from MVG to MVE

Hi all, I am trying to migrate an 8(6)TB (4x2TB) RAID5 array from a Maximus V Gene to a Maximus V Extreme.I am running the latest (1803) BIOS on the MVE and the drives show up in the RAID configuration page, but show up as non-member drives. They wer...

Janus67 by Level 7
  • 4433 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

RIVE I can access BIOS with Debug code 34

So I've just finished building my computer (Rampage IV Extreme, i7 3930k, 32gb GSkill Sniper 1600 9-9-9-24 1.5V RAM, 1000w Seasonic Platinum PSU, Custom Water Cooling Loop). I (of course) did an out of the box test boot before installing everything i...

Starting up first time...

Can you use the HDMI to start up for the first time. Cause I am not getting a signal period from the mother board. I have checked all connections. All the fans come on. H100i is on. But not getting anything.

RTS001 by Level 7
  • 3577 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Rampage Formula Hyper-V Virtualization Problem

Hi İ use Q8400 intel cpu via Rampage formula. i want to use hyper-v 2012 on my computer but option seems passive.Intel Says q8400 supported the virtualization.http://ark.intel.com/products/38512Bios version is "Rampage Formula 1001 BIOS". what shoul...

stellar by Level 7
  • 9536 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos