Other Motherboards
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Samsung Magician software

I'm running an 840 pro and have installed the Magician software. What SSD settings are you guys using? I don't really know what to select as far as OS optimizations for windows 8.

Hopper64 by Level 15
  • 4692 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Maximus VI Extreme - XMP Crash

I currently have the M6E MB and have no problems until I select my memory's XMP profile setting. I have 2 X 8GB Corsair Dominator Platinum 2400MHz DIMMS. At 1333MHz and even 1600MHz, I have had zero issues. But as soon as I enable their XMP, I get s...

XD_40 by Level 7
  • 19320 Views
  • 13 replies
  • 0 kudos

Maximus VI Hero review

MVI HERO review on Overclockers Club...http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_rog_maximus_6_hero/

red454 by Level 11
  • 2628 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Migrating RAID5 array from MVG to MVE

Hi all, I am trying to migrate an 8(6)TB (4x2TB) RAID5 array from a Maximus V Gene to a Maximus V Extreme.I am running the latest (1803) BIOS on the MVE and the drives show up in the RAID configuration page, but show up as non-member drives. They wer...

Janus67 by Level 7
  • 4419 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

RIVE I can access BIOS with Debug code 34

So I've just finished building my computer (Rampage IV Extreme, i7 3930k, 32gb GSkill Sniper 1600 9-9-9-24 1.5V RAM, 1000w Seasonic Platinum PSU, Custom Water Cooling Loop). I (of course) did an out of the box test boot before installing everything i...

Starting up first time...

Can you use the HDMI to start up for the first time. Cause I am not getting a signal period from the mother board. I have checked all connections. All the fans come on. H100i is on. But not getting anything.

RTS001 by Level 7
  • 3531 Views
  • 4 replies
  • 0 kudos

Rampage Formula Hyper-V Virtualization Problem

Hi İ use Q8400 intel cpu via Rampage formula. i want to use hyper-v 2012 on my computer but option seems passive.Intel Says q8400 supported the virtualization.http://ark.intel.com/products/38512Bios version is "Rampage Formula 1001 BIOS". what shoul...

stellar by Level 7
  • 9497 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Asus Maximus VI Gene slow boot?

Here is my rig:- Asus Maximus VI Gene- Intel 4770k- 8gb G.Skill 1866mhz DDR3- Western Digital 640gb HDD Caviar Green- Rosewill Capstone 650w- Asus GTX680compared to my Maximus IV Extreme-Z it seems to be booting much slower. I remember the first time...

2nd GPU no longer recognised in bios of RIVE

Hi guys. First post here, and it's not a happy one.As the title says, my second GPU is no longer recognised in bios. I have x2 evga 570s in sli. Everything has been fine until yesterday, when I went to change something in nvidia control panel and saw...

Kropsky by Level 7
  • 2761 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos