cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Am from Russia (Maximus V gene)

Kizum
Level 7
Hi, there!

First sorry for my English. Am from Russia, Moscow city.

Can you help me with my new motherboard Asus Maximus V Gene.

There is no signal from display port =( I trust different ways to detect problem

1) I have working port in my NEC multisync P241w monitor. I use working cable - no signal
2) After that I change monitor in service center - no signal again
3) I send my V gene to Service Senter for diagnostic a problem. After waiting a month I got my board with word from service center - All working OK, have a nice day! Bring to my home - NO signal =(
4) Now I buy videocard - but I am still wanna work from display port from my CPU becouse am not gamer. Am graphic designer and power from CPU is better for my daily task.

What is the problem with signal? May be tune up somthing in BIOS?

My system

Motherboard: Asus Maximus V GENE
Processor: i7-3770, 3,40 Ghz, 8MB, LGA1155, 77W
Memory: G.SKILL F3-2400C10Q-32GTX (2400 in BIOS)
Vedeo: Asus GeForce EN 210
Boot SSD: OCZ RVD3-FHPX4-120Gb
Scratch SSD: Intel 520 120Gb
BackUp HDD 5.2: Deepcool IceDisk 100 WD Red 1Tb
Power: Seasonic Platinum 520
Cooling system CPU: Noctua NH-C14
Cooling system Case: Noctua NF-S12B
Case: Lian-Li PC-A04B, mATX
19,041 Views
8 REPLIES 8

Kizum
Level 7
My BIOS version is 1204

HiVizMan
Level 40
Which cable are you using to connect to your monitor, and which monitor are you using? What is the screen resolution? Are you using an adaptor for your cable?

Please use a fat formatted USB pen drive to update your bios to 1903. Use the EZFlash2 utility in the tools section of the bios to flash your motherboard.
To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

Kizum
Level 7
HiVizMan Thank You for Answer!

Here is my cable

28157

My monitor NEC MultiSync P 241w (Avaible ports are VGA, DVI, DisplayPort)

My resolution is 1920x1200 (16:10)


I am not using adaptor for my cable?

Can you tell me update bios to 1903 give me signal from my V gene?

HiVizMan
Level 40
You can use the USB flash back method, follow the guide in my sig.
To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

Kizum
Level 7
HiVizMan, Thank You!

I have to do! After all tell about update!

Kizum
Level 7
I have update bios to 1903 - no signal =( Dislplay port not working on Mother board 😞

zalbard
Level 8
Could be a bad cable or a bad port on motherboard/monitor.

Kizum
Level 7
Port in my Monitor and cable - good - I verified it OK =( So that is bad port in motherboard

Thank you for helping!