cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Boot error 94

Tobisen
Level 7

Hey, i recently was updating my bios and when the pc was turned on again it just displays ‘94’ on the qcode. I have tried almost every post on error 94 no help… Anyone ever tried anything similar? 

its a asus rog maximus hero x

280 Views
7 REPLIES 7

JohnAb
Level 17

Code 94 is "PCI Bus Renumeration" at least it is on the Z690 Hero. I believe this relates to the process of determining what's connected. Is it possible that something is not plugged in properly? Worth checking I guess. 

Z690 Hero, 12900K, BIOS 3701, MEI 2407.6.1.0, ME Firmware 16.1.32.2418, 7000X Case, RM1000x PSU, ASUS TUF OC 3090TI, 2 x 16GB Corsair RAM @ 5200MHz, Windows 11 Pro 23H2, Corsair H150i Elite AIO, 4x Corsair RGB fans, 3x M.2 NVME drives, 2x SATA SSDs, 2x SATA HDs.

Everything i plugged in

That was only a suggestion. Not sure if that's the problem. Have you tried a complete power off at the PSU? If that doesn't help, try flashing the BIOS again (if you have a flashback port). 

Otherwise, I don't know what else would cause code 94. Have you made sure that all other connections are plugged in properly and haven't worked loose?

Z690 Hero, 12900K, BIOS 3701, MEI 2407.6.1.0, ME Firmware 16.1.32.2418, 7000X Case, RM1000x PSU, ASUS TUF OC 3090TI, 2 x 16GB Corsair RAM @ 5200MHz, Windows 11 Pro 23H2, Corsair H150i Elite AIO, 4x Corsair RGB fans, 3x M.2 NVME drives, 2x SATA SSDs, 2x SATA HDs.

It has a flashback port, but i cant even reach bios so im guessing its not an option. Everything has been thorn apart and reconnected, im almost sure it happened during the bios update since it never booted back up

Oh. In that case contact Asus support in your country and see what they can do to help. Updating the BIOS shouldn't brick the machine 😣

Z690 Hero, 12900K, BIOS 3701, MEI 2407.6.1.0, ME Firmware 16.1.32.2418, 7000X Case, RM1000x PSU, ASUS TUF OC 3090TI, 2 x 16GB Corsair RAM @ 5200MHz, Windows 11 Pro 23H2, Corsair H150i Elite AIO, 4x Corsair RGB fans, 3x M.2 NVME drives, 2x SATA SSDs, 2x SATA HDs.

After flashing i am now able to boot without the gpu in, when i put it in the errors come back

Seems like a faulty GPU then. Check all of the edge connectors for dirt and/or damage and try another slot. 

Z690 Hero, 12900K, BIOS 3701, MEI 2407.6.1.0, ME Firmware 16.1.32.2418, 7000X Case, RM1000x PSU, ASUS TUF OC 3090TI, 2 x 16GB Corsair RAM @ 5200MHz, Windows 11 Pro 23H2, Corsair H150i Elite AIO, 4x Corsair RGB fans, 3x M.2 NVME drives, 2x SATA SSDs, 2x SATA HDs.