Intel 700 & 600 Series
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

Make Future Motherboard Feature Suggestions Here!

Hi all,ASUS ROG is requesting our best suggestions for ROG product improvements. As a moderator I won’t have the ability to implement your suggestions but I will be picking some of the best to highlight for the ROG team so they know what matters to u...

xeromist by Moderator
  • 16455 Views
  • 134 replies
  • 84 kudos

Question Z690 MOBO DDR5???

Is it worth it to up grade to a Asus DDR5 mobo with DDR5 ram??? I have the Strix Z690 A Gaming wifi mobo with 32 gigs of ram and a 12700k cpu, system is perfectly fine no issues at. Just wondering if it is worth it to up grade now or wait till 2023??...

Maximus Hero + Win11, no NVLink option

I have set up my new system and my two Titan RTX are not recognized as SLI capable in the Nvidia control panel.Bios version is 1403. Windows 11 Pro with all updates is also installed. I am using the latest Studio drivers.Also, in Task Manager, GPU 1 ...

mbetke by Level 7
  • 1692 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Z690 Motherboard Fail after Armory Crate Update

Not sure where best to start this. 2 June Armory Crate informed me there were 2 app updates. I installed them and restarted PC. AI Suite III failed. Uninstalled and reinstalled, rebooted to a blank screen. Unable to get into BIOS - totally blank...

Alder lake cpu socket mod?

Hey everyone, not sure if everyone knows but apparently there's a well known issue with the retention bracket putting too much pressure on the ihs which causes warping and a gap between the chip and cooler. I was wondering if I should put some wash...

Conflicting memory test results

Flashed 1505 on my MZ690E a few days ago and noticed I needed a little more SAV for stability with the memory. Hardware in my sig. Increased SAV to 1.12V from 1.10V that I was using in 1403. Ramtest and TM5 both finding no errors after some tuning, b...

ROG MAXIMUS Z690 HERO Bios NEW 1505 FAILURE

Was having issues with, 6400mhz ram, was only stable at 5400mhz max. Reading up and noticed the Bios was at 803, new current was 1505. Using Asus tool flashed the 1505, upon reboot stops at code 10.Is there a way to recover this motherboard?

Am I doing the undervolt correctly? BIOS 1403

Am I doing the undervolt correctly?Hi guys,I tried to undervolt my 12900K, as the temperatures in Cinebench were almost 100 degrees.The thing is I don't know if I'm doing it correctly, I've set these parameters (BIOS 1403)Actual VRM Core Voltage on O...

MaGiiC by Level 7
  • 2956 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos