cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Anyone know if the next BE98 Pro firmware upgrade is going to enable support for WiFi 7 MLO?

Saltgrass
Level 13

The Windows Insider forum has just released a new build which includes support for WiFi 7.  In order to see those options, a compatible system is necessary, so a new firmware is required to make the BE98 Pro compatible.  It would be helpful, if even a Beta version could be made available.

Thanks for reading.

Maximus Z790 Hero,
Intel i9-13900k
Intel BE200
10,186 Views
152 REPLIES 152

@-shine- Have you tried one of the links in this thread? 

Maximus Z790 Hero,
Intel i9-13900k
Intel BE200

Hello, could I get the beta BE98 Pro firmware upgrade with support for WiFi 7 MLO as well, please? 

plz send it to me also, ty in advance

If you folks want to try to get an updated firmware, I cannot supply one.  You need to note @jzchen to see if he has one available.

I really don't know why the delay and they want to make sure any changes are correct.

Maximus Z790 Hero,
Intel i9-13900k
Intel BE200

I just got a PM that at least in the Android app the device list is inaccurate.  (I forwarded this to the source).

I believe I forwarded a positive note on it from you except for the hope of adding WPA choices to the Legacy SSID.  (I hope it's not too hard to add, I would think)...

Nothing new for roughly a month now (I'm guessing).  I have linked it to all those who've asked, (the latest that starts with 3)...

Could you send it to me or point me I. The direction of the bet please?

Can you send me the latest version you have, I am very sure it will be much better...

Saltgrass
Level 13

I believe the one I got was for the BE98, which is why I was seeing problems.  Maybe I got the wrong one.  If that is the only one, it doesn't appear to work.

9006_102_33814

Maximus Z790 Hero,
Intel i9-13900k
Intel BE200

I was sent it raw, meaning it was uncompressed.  When I tried to attach it it was too large and the forum would not allow it.  So I .zipped it.  Do you think it got corrupted in the process?  I can resend.  It works for a while and then all WiFi clients end up on the BE98 Pro.  (I could have sworn at one point you noted that it fixed your 10 Gb WAN port,) so I reinstalled it to try to help debug, (one of the 3 total times I tried it).