cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Z690-E Gaming WiFi Issues since latest Armoury Crate updates

ATOdinson
Level 9

Since the latest updates that came through Armoury crate I have having 2 issues.  1, I can no longer get to the motherboard control page.  I keep getting the "there's an error with this device page" message.  I also have a single ram stick that wont be controlled in aura sync.  It just does rainbow no matter what I do and is no longer detected at all by aura creator. 

108 Views
2 REPLIES 2

Jiaszzz_ROG
Customer Service Agent

Hello, @ATOdinson 

May I inquire about your current BIOS version, OS, OS build, and Armoury Crate version?
Is the error prompt only appearing on specific device pages?
In addition to ensuring that both the Windows and Armoury Crate update center have been fully updated, we suggest trying a reboot, waiting for a short period, then relaunch Armoury Crate to verify, and if necessary, please attempt uninstalling and reinstalling Armoury Crate.

If the problem persists, could you help record and provide the relevant logs for us to verify further?
For log operation steps, please refer to "Q5: What is App Diagnostics? (New Feature)" and ensure that you have confirmed and checked the "Record Log" option before proceeding with the steps to replicate the issue, such as unable to enter the device page correctly steps.
Additionally, kindly note the system time during the log, and after recording the log, please upload it to the cloud, approve access, and PM me the link.

Thank you.

sharing complete hardware info & software config details will help us better understand the issue 🙂

Jiaszzz_ROG
Customer Service Agent

EDIT:
After confirming with our internal team, it has been identified that the patch for the error code H-5001 appearing when selecting the motherboard in the device page will be scheduled for release later this week.
If this aligns with your situation, we suggest waiting for the update and then checking again.
Alternatively, you may choose to uninstall Armoury Crate, reinstall it, and refrain from updating HTML for the time being. 

Thank you.

sharing complete hardware info & software config details will help us better understand the issue 🙂