cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Я щось накляцяв!?

Papazavrrr
Level 7

Привіт, Всім добра!
Маю історію для поціновувачів перевірок заліза на міць. Маю наступну конфігурацію свого одоробло:

- Asus Prime z370-p;
- i7-8770k( частоти та напруга змінювалась постійно, мах - 5 ГГц "24/7")
- 2x16 Gb Kingston HuperX DDR4-2133C14( аналогічно, max 3,2 МГц "24/7");
- NVMe UNIS 512 Gb - OC and "real-time" soft;
- Raid0: 2x2 Tb HDD Samsung - other's;

- Chieftec 750W14C, додаткове живлення процесора, лише 4pin з 8pin!!!( Те що і змусило історію жити );

Asus GTX 1660 Ti - main card; 27" odessey g3 144
Asus RTX 2060 Pheonix - second card; 27" msi G27C4 E2 175;

Так то все виглядає наче я витрачаю ваш час, або хвастаюсь! Але нажаль не сьогодні! Доки люди, що були "спеціально навчені" для того щоб правильно танцювати над мертвими відеокартами з бубном каяльником за вухом, підкурюючи від термофена. Піднімали на ноги мою 2060, це було круто. Я маю на увазі згоріла круто! Но зараз не про це! Так от в мене стояли моя, відома вам 1660 Ti + RX 5500 XT. І вони чудово працювали в парі, питань не маю від слова воооообще. Приколи почались коли моя 2060 воскресла. Я наче як адекватна людина вирішую, що 5500, не конкурент 2060 і роблю страшну помилку! Я ставлю 2060 головною, та 1660 Ti хвостом. І що я мав в результаті? Так, сумне облища! Бо одоробло яке в селекції 1660 Ti та  RX 5500 XT, видавало стабільних 140+ fps Call of Dury warzone, не запустило її взагалі! Купа помилок, проблем, згризиних чужих ніхтів на ногах!.... А це все в реаліях "Я - Київ, Добрий Вечір!". Ну типу держава третього світу + війна + я в трусіках... Все було би клас і зрозуміло як вирішити і чому так сталось( драйвера не є проблемою )... Навантаження на центральний процесор привисило норми в рази, просто при запуску системи! Ну тут, Я, дав слабинку, забув вирубити всі рівні розгонів заліза... дурачок... Признаюсь, каюсь, не сваріть... Проблема в тому, що мій комплектний блочний 8pin/8pin для додаткового живлення процесора, дуже вдало був ліквідований одним пушистим майбутнім( сам догрався, на св'яте по пер)  "пацієнтом"! А як показала практика в Києві знайти такий шнурок досить таки проблемно, щоб не довелось купляти нового блока живлення, ну пам'ятаєте війна + я в трусіках... І як же сильно мене здивувала випадковість того, що я змінив послідовність відеокарт і отримав свої ж 140+ fps назад. Но! Но! Навантаження на систему упало від 80%-90%( 1660Ti + 5500 ) до 55%( 1660 Ti + 2060 ) ? Гра + запис відповідної, чудової якості! Маю Питання! Поясніть простою, але розумно сформованою мовою, шо я в школі пропустив?        

232 Views
0 REPLIES 0