cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

AURA 1.05.38 [Report all issues in this thread]

Dimitrios1971
Level 12
AURA 1.05.38

Changelog:
Can install and run on laptops and any PC platform
Can run with only Aura Sync peripherals
Update Aura desktop logo
Increase the support number of Addressable LED to 120 for each Addressable header
Improve system stability
Improve and adjust effect settings
Add multi-language support
for Windows 7 32-bit & 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 10 64-bit (support depends on CPU)

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/Utility/Lighting_Control_1.05.38.zip

OLD


NEW

79,576 Views
185 REPLIES 185

koper1473 wrote:
Hello.
I have problem with Aura on motherboard Z370-F like this
https://www.youtube.com/watch?v=fc-qDzYUPvA (my video).
When I made my PC Aura worked fine. After that i have problem with proces "LightingService" (always take 20% processor use).
Then to use RGB on my motherboard (only motherboard) i must take off PC and Power Supply, wait few secont to standby led off. When i take PS ON Aura working to system shutdown.
Now i have problem with Aura like i can't run led on motherboard. Motherboard will take flash led when i run PS (in video).
I think only u can help me.
Regards,
Mathew

When i try to run aura_update_v01_c6h i have reply like this:
72345
Motherboard RGB still not working.

Gregkar
Level 7
i am so glad to see that i am not the only one with the same issue :rolleyes:

i install yesterday the 1.05.38 version, and my motherboard works great i use the rock music efect, and running at the same time corsair cue for my mouse and keyboard.

my motherboard is and asus maximus ix hero, intel i7-7700k, have windows 10 home creators up to date. i restarted the pc 3 times and no errors. in past versions windows displays and error of driver. now works great.

MrAgapiGC
Level 13
I can report that I find a TiWorker running just 15m ago. as it finish. AURA STOP does not load. and is 16% CPU usage. Please report back.

I can not get in.

And I get a report for the first time. never has happened before. I can not stop it. even restaring

WARNING: Following frames may be wrong.
aura+0xcd7c
aura+0x6e103
aura+0x67a71
aura+0x26203
aura+0x2a95f
aura+0x24efc
aura+0x8c04c
aura+0xa1b54

72346


NOTE UPDATE. is working again. after 2 reboots. what is these? all start on a TiWorker.exe . (something from MS maintenance.)
Learn, Play Enjoy! We help and collaborate, NOT complain!

MrAgapiGC
Level 13
And again.

The program Aura.exe version 0.0.0.0 stopped interacting with Windows and was closed. To see if more information about the problem is available, check the problem history in the Security and Maintenance control panel.
Process ID: 21b0
Start Time: 01d3bd7f62696e9b
Termination Time: 4294967295
Application Path: C:\Program Files (x86)\ASUS\AURA\Aura.exe
Report Id: ba8b0db2-ae80-438c-9cc3-fe6e0a74f9d2
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:

what is goin in on. all was perfect and now is crashing. I check with a friend of mine. something change now. with thes TIWorker.
Learn, Play Enjoy! We help and collaborate, NOT complain!

MrAgapiGC
Level 13
Got it fix.

Uninstall app. (normal way)
restart
open where is the aura app folder. delete that
run Aura Cleanner
restart
install current version
It will tell you restart.

PRESTO.

For the moment is working as it should and there is no notes on the event manager.

I will continue checking these on the weekend.
Learn, Play Enjoy! We help and collaborate, NOT complain!

Itzycharles wrote:
Got it fix.

Uninstall app. (normal way)
restart
open where is the aura app folder. delete that
run Aura Cleanner
restart
install current version
It will tell you restart.

PRESTO.

For the moment is working as it should and there is no notes on the event manager.

I will continue checking these on the weekend.


What exactly was your problem prior to fixing it?

Uninstalled previous version (1.05.32), restart, install 1.05.38. Runs with no errors and no extra load on cpu. will report problems as they occur.

Itzycharles wrote:
Got it fix.

Uninstall app. (normal way)
restart
open where is the aura app folder. delete that
run Aura Cleanner
restart
install current version
It will tell you restart.

PRESTO.

For the moment is working as it should and there is no notes on the event manager.

I will continue checking these on the weekend.


tried this, and i'm still getting this:

WARNING: Following frames may be wrong.
aura+0xcd7c
aura+0x6e103
aura+0x67a71
aura+0x26203
aura+0x2a95f
aura+0x24efc
aura+0x8c04c
aura+0xa1b54

Gregkar wrote:
tried this, and i'm still getting this:

WARNING: Following frames may be wrong.
aura+0xcd7c
aura+0x6e103
aura+0x67a71
aura+0x26203
aura+0x2a95f
aura+0x24efc
aura+0x8c04c
aura+0xa1b54


Are you having trouble with your lights as well or just the program crashing?