cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Does the current version of Armory Crate have a fatal flaw?

ysh9319
Level 8

Yesterday I updated Armory Crate to the latest version(5.8.6.0)

The update itself did not go smoothly either. This looked quite unstable.

After the update, the Gladius 3 Aimpoint connected by wire is not searched in Aura Sync.

In wireless state, it can be searched and synchronized in Aura Sync.

And in the case of the Delta S wireless, it says that the device cannot be found in the Armory Crate even though the device is turned on and connected properly. There is even a phenomenon where the sound cuts out, but I don't know if there is a connection. However, it occurred after the Armory Crate update.

In Aura Sync, the checkboxes for devices to be synchronized are intermittently filled with white.

If the bug in the latest version of Armory Crate only happens to me, it could be a problem with my system, but since the current problem occurred only after the Armory Crate update, I suspect it is a software defect.

Are other users experiencing strange symptoms with the latest version?

 

I really like ROG products, but I'm starting to get tired of suffering from this ****** armory crate all the time.

 

216 Views
1 REPLY 1

Dr3DröSSel
Level 7

ich konnte bis heute weder die version 5.8.6 noch die downloadbare fullversion, von hier, zum laufen bringen.es wird ständig nach berechtigungen gefragt, nach der installation, falls sie denn klappt. vor und nach dem update der amory crate komponenten werden weder spiele gefunden, noch kann ich diese manuell zufügen( klicke ich auf manuell scant er einfach). laut dem updatecenter sind alle komponenten aktuell, laut installation hat er alles installiert. klicke ich aber auf das infomenü, ist dort nur ein haken bei amory crate uwp software, die anderen 3 sind leer. auch aura sync 1.074 v2? funktioniert nicht. man sieht bei der installation zwar cmd fenster aufgehen, aber mehr ist da nicht.

die fullversion 5.8.9 lässt sich bei mir nicht installieren. der balken wird zu ca 30% gefüllt und dann passiert nix mehr.

desweiteren zeigt der verbaute lanchip intel i225v nur 1000mb/s im netzwerk an, es ist auch egal ob ich die geschwindigkeit über den gerätemanager auf 2,5gb/sec fixiere. es bleiben immer 1000mb/sec. das board bzw. der chip sollte 2,5gb können.

ansonsten funktioniert beim b550 f gaming wifi2 soweit alles gut. 

ärgerlich ist nur das ich das blink blink nicht steuern kann, weil amory nicht will