cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Armoury Crate - Empty Device and Component List Problem

mysquen
Level 9

Hello i have this empty device and component list issue so.. 

These are the steps I took;

-I downloaded the complete Armory Crate uninstall software and uninstalled it. (I said delete all my settings together)
-Restarted after successfully install the Armory Crate.
- I uninstalled them by checking them one by one in the control center.

Is there anything else I can do?

Ekran görüntüsü 2024-05-02 045744.png I don't want to reinstall the Windows again.

2,799 Views
47 REPLIES 47

orhantahan61
Level 10

Evet arkadaşlar bu problem kesinlikle bölgesel kaynaklı. Sadece Türkiye'deki kullanıcılar yaşıyor. Çözebilen var mı problemi ?

Eğer bu durumda olursa demek ki Türkçe olarak kullanıyorsak English olarak değiştirmemiz lazım dili diyorsun yani.

Benim problemim çözüldü. Rog azoth 'tan kaynaklı bilinen bir hata neticesinde bu sorunu yaşıyorsunuz yakın zamanda güncelleme gelecek dediler 1-2 gün önce aygıtları sorunsuz yeniden kullanmaya başladım. Düşününce hatırladım klavye donanımı taktıktan sonra bu sorunu yaşamıştım. Şu an için çözülmüş gözüküyor.

orhantahan61
Level 10

Bendede öyle galiba, olabilir evet. Bendede flare animate 2 var. Taktıktan sonra oldu. Hiç aklıma gelmemişti bak.

Kuvvetle muhtemel onunla alakalı. Bir de gelen mailde "ROG Live Service'i bulun ve sürümün 2.3.17.0 olduğunu doğrulayın." diyordu. Sizde onu kontrol edebilirsiniz. Bende zaten günceldi.

bende 2.3.16.0 hocam. Bana güncelleme gelmiyor. Nasıl güncelleyebilirim onu ?

Gelen mail şöyle;

Şu anda bu sorunu çözmek amacıyla yeni RLS yüklemesi için aşağıdaki adımları izlemenizi rica ederiz.

1. Armoury Crate Installer'ı indirmek için web sitesini başlatın ("Tam Kurulum Paketi"ni kurmayın): https://www.asus.com/supportonly/Armoury%20Crate/HelpDesk_Download/

2. Armoury Crate'i yükleyin ve başarıyla başlatılabileceğini doğrulayın.

3. Cephanelik Sandığını Kapatın

4. RLS_V2.3.17.0 ekini aşağıdaki linkten indirip zipten çıkarın ve ROGLiveServiceSetup.exe işlemini gerçekleştirin.

https://we.tl/t-YbUaZW0OLm

5. İşletim sistemi ayarları / Uygulamalar / Yüklü uygulamalar'a gidin, ROG Live Service'i bulun ve sürümün 2.3.17.0 olduğunu doğrulayın.

6. 1 dakika bekleyin ve sorunun devam edip etmediğini görmek için Armoury Crate'i tekrar başlatın.

Yorum olarak attım ama mesajlarım siliniyor sanırım link paylaştığım için bende özelden mesaj yolu ile yolladım bilginiz olsun.

banada atabilir misiniz rog live service linkini ? 

azoth

harpe ace aim lab

z790 formula

4090 rog

ryujin 3 var 

Ryujin 3 ayarlamak istiyorum ayarlayamıyorum maalesef

Size de özel mesaj olarak ilettim.