cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Armoury Crate - Empty Device and Component List Problem

mysquen
Level 9

Hello i have this empty device and component list issue so.. 

These are the steps I took;

-I downloaded the complete Armory Crate uninstall software and uninstalled it. (I said delete all my settings together)
-Restarted after successfully install the Armory Crate.
- I uninstalled them by checking them one by one in the control center.

Is there anything else I can do?

Ekran görüntüsü 2024-05-02 045744.png I don't want to reinstall the Windows again.

2,798 Views
47 REPLIES 47

Ne mutlu sana ya, ben bir türlü çözemedim. Defalarca sil yükle yaptım format attım ama nafile.

armoury crate sürümüm 5.8.9.0 ben de, sende ki de aynıdır sanırım. Probleme gelirsek te çok enterasan, ben de sadece (şu an için :)) bu speed nova kulaklık USB üzerinden takılı iken oluyor. sizlerde sürekli oluyor. kesin bir bug var muhtemelen yakında farkederler ve çözerler ama globalde çok karşılaşılan bir bug değil ise ve sadece Türkiye'de oluyor ise biraz zaman alır muhtemelen farkedip çözmeleri 🙂

Bende şöyle bir durum var. AC'yi ilk açtığında hani cihaz menüsünde cihazlar geliyor ya sırayla. İlk klavye mause sonra soğutucu falan geliyor en son anakart geliyor. Bazen anakart gelene kadar aygıtlar gözüküyor o sırada güncelle diyebilirsem güç bela cihazları güncelleyebiliyorum ama anakart geldiği an yine gidiyor liste. Hatta video paylaştım.

Aynı sorun bende de öyle sırayla kaybolup geri geliyorlar bazen makrolar diye gözüküyor sadece

cihazlar arasında bir uyuşmazlık var ya ama çözemedim bir türlü sorun hangisinde. aslında uzay montaj kurulumu yapıp tek tek denemek lazım

aynı sorun yaşıyorum hala windows 10 kurdum sıfırdan yine aynı ya

cagdasy
Level 9

evet bir an kaybolup geri gelme sorunu bende de var ama geri gelince tekrar kaybolmuyorlar. Zaten düne kadar yani kulaklığı alana kadar yoktu bu sorun. Demek herhangi bir compenentten oluyor bu işte, bende kulaklıkta denk geldi sen de belki MoBo'dan. İşte kulaklığı söküp takmam kolay olduğu için sorun çok can sıkıcı olmuyor bende ama MoBo'dan dolayı ise tabi kalıcı bir hal alıyor heralde. Belki anarkart için bios güncelleme deneyebilirsin sen hocam. ben şimdideye kadar benim anakarta 2-3 kere bios güncellemesi yaptım. MoBo benim Maximus DarkHero Z790.

Bendede croshair x670e hero var. Bana da chipset problemi gibi geliyor. Şu an anlına gelebilecek her şey güncel. Yeni bir chipset güncellemesi bekliyorum. Anakartı servise bile gönderdim bundan dolayı hala çözüm yok. Çok ilginç ya, bu ürünleri nasıl doğru düzgün test etmeden piyasaya sürebiliyorlar. Parayı basıp en üst düzey sistemleri kuruyoruz, bu mide bulandırıcı meseleye bak 🙂

Bende de Z790 Dark Hero var. Bios güncellemesi vs. her şeyi güncelledim ama aygıtların güncellemelerini hala yaptırmıyor. Ticket atarak ulaştım çözülmesi zaman alacak bildirdik diyorlar bakalım artık ne zamana düzelirse.

Ziver
Level 8

Count me in . I have same problem and also live in Turkey. 

Z790 F Gaming , Ryujinn 3 , Harpe Ace , Scope II 96