cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

x670e hero crash bios update

rusyander
Level 7

Hello, when I tried to update the bios (1004) on the x670e hero motherboard, it freezes on code 11 and does not move on, I waited 40 minutes

PC 4090 master + 7950x + ddr5 XMP not expo 2x16 cl36/6400 + x670e hero

Can you suggest what could be the problem?

1,090 Views
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

I had the same problem. I fixed it by putting the flash drive in the usb port labeled 'bios' and then EZ flash worked fine.

Intel 3770K 4.4ghz, 1.24v. . . . . . . . . . . . . .Intel 4930k 4.7ghz 1.37v........AMD 7800x3D async 104
32 gGSkill DR3Trident 2400mhz 1.65v. . . .32 g 1866 Vengeance Pro.......64 g Hynix 6200
ASUS M5G. Noctua D14. . . . . . . . . . . . . . . H110. Noctua A14x4.............Arctic 420
prime95 stable 78degrees. . . . . . . . . . . . . IBT 75 degrees
OCZ V4 OS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . EVO 1TB...............................WDSN850x 2TB
Seasonic 700w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1200AX.................................HX1200i
All tucked into Lian Li A05. . . . . . . . . . . . . .Fractal Midiv2......................BeQuiet802

View solution in original post

2 REPLIES 2

Cosmic_Castaway
Level 9

Try reseting the bios to default and flashing it - make sure you save the bios settings to a usb first.

If EZ flash utility in the bios doesn't work then use the bios flashback usb port.

Also, the USB needs to be a single partition Fat32 drive with the bios CX670EH.CAP in the root.

Cpu: 7950X (Voltage Ceiling Locked at 1.3 Volts - No Longer PBO Tuned As Can No Longer Boot With Such Settings Due To Sheeetty ASUS AI Tuner Killing The CPU Slowly| Ram: Kingston Fury Beast DDR5 32GB 6000MT/s CL32 (Undervolted Motherboard SK Hynix Profile 1.35 <-- No Longer Possible Because of Sheeetty ASUS AI Tuner Killing The CPU Slowly Now At Stock Settings) | Motherboard: Crosshair X670E Crosshair Hero | Case: Cooler Master H500M | Cooling: Arctic 360 Liquid Freezer 2 | GPU: Sapphire Nitro+ 7900XTX |

I had the same problem. I fixed it by putting the flash drive in the usb port labeled 'bios' and then EZ flash worked fine.

Intel 3770K 4.4ghz, 1.24v. . . . . . . . . . . . . .Intel 4930k 4.7ghz 1.37v........AMD 7800x3D async 104
32 gGSkill DR3Trident 2400mhz 1.65v. . . .32 g 1866 Vengeance Pro.......64 g Hynix 6200
ASUS M5G. Noctua D14. . . . . . . . . . . . . . . H110. Noctua A14x4.............Arctic 420
prime95 stable 78degrees. . . . . . . . . . . . . IBT 75 degrees
OCZ V4 OS. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . EVO 1TB...............................WDSN850x 2TB
Seasonic 700w. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1200AX.................................HX1200i
All tucked into Lian Li A05. . . . . . . . . . . . . .Fractal Midiv2......................BeQuiet802