AMD 500 & 400 Series
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Forum Posts

New Build 3700x, Q-Code 02 with Boot Led

Hello,Working on new build....MB: ASUS Crossfire VII Hero x470CPU: AMD Ryzen 7 3700XPSU: EVGA 1000 G+GPU: EVGA Geforce GTX 1660 Ti 06G-P4-1667-KRMemory: HyperX Predator HX432C16PB3K4/32M.2: Samsung V-NAND SSD 970 EVO Plus NVMe M.2I have b...

dehinson by Level 8
  • 14408 Views
  • 11 replies
  • 0 kudos

Latest AI Suite?

Where can I find the latest version of Asus AI Suite? It's really dumb that there is no update button in the program itself. I have the Crosshair VI Extreme. The support page has an old version of AI Suite but I read there is a newer one.

Riekopo by Level 9
  • 906 Views
  • 0 replies
  • 0 kudos

Crosshair VII code 0d

having issues with my MB, was running corsair vengance pro rgb 3200 cl16 with my old 2700x. Then upgraded to a 3900x and also upgraded to a 3600 cl18 vengence kit. Now, all was fine for about 3 months then one day went to boot up the PC and the thing...

caveo by Level 7
  • 6880 Views
  • 8 replies
  • 0 kudos

Crosshair Hero VIII BSOD - could it be boot NVMe?

Hey chaps,New build in final testing and have hit a critical_process_died BSOD when running userbenchmark.The system is not writing a memory dump and on restart the BIOS is not seeing the boot drive (Corsair MP510). A shutdown and power on fixes this...

VIII HERO Problem f9

Good MorningI have some new pieces I bought last weekrayzen 9 3800, Asus ROG CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI), Corsair Vengeance ddr4 3200Everything worked fine was just one problem I encountered from the beginningThe fact that i connect the displayport i...

Crosshair VII hero wifi build with ryzen 3600

hi! i need help! i want to build pc with crosshair vii hero wifi and ryzen 3600! my questions is which rgb 16gb ram by g.skill is compatible? and with working (xmp/DOCP) profile? i have search in support of motherboard for ryzen 3000 series and i am ...

gtsvii by Level 7
  • 2747 Views
  • 9 replies
  • 0 kudos

asus rog strix x570-f gaming wont post/boot when 7gpus

i have a asus rog strix x570-f gaming, and it works with 6gpus, but when i try to add the 7th gpu, it wont post, nor will it boot, so i need to cmos and remove the 7th gpu, for beeing able to boot again, it also have problems with restarting from win...