cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

All RGB leds stopped working

MrPhil17
Level 7
Hello everyone! Today my Crosshair have decided to keep off all RGB LEDs. Yesterday night i installed Aura for see some effects, and everything worked flawlessly, then i turned off the pc, turned off my power strip as always, but this morning when i turn on my pc the only led that works are the check leds. I tried to reset bios, downgrade from 1002 to 902 and upgrade again, disable and enable LED settings in bios, reinstall Aura program but anything worked. My LED stripe work if i connect it with my NZXT controller. What do i do? RMA?:(
166,304 Views
277 REPLIES 277

dAlexis
Level 7
Works now! AURA s\w not installed, waiting 4 reports, what's with it

It works for me too, nice work!

MrPhil17
Level 7
Hi all,

My RGB leds works, but should i consider to flash it anyway with this tool?

Is everything fine with latest Aura 1.04.43? No More SPD with G.Skill RGB? Any bugs left?

MrPhil17 wrote:
Hi all,

My RGB leds works, but should i consider to flash it anyway with this tool?


You Should Only "Need" This New Tool ....... If the AURA-Software Switches-Off the LEDs ....... !!!

I Have Not Needed to Use It ...... "Yet" ........

But There Again ...... I Am "Not" Using the "AURA-Software" ........ !!!!!

Regards,
Joseph Peter Sheehan
"PENTACONE"

PS: The New File is for a "Firmware-Reset" ........ Pre "BIOS" ....... "POST" Stage ...... !!! ...... It Takes the AURA "Chip" Back to Its "Manufacture" State ....... !!

Have you tried the new version of aura? Aura V1.05.11

RHAPSO wrote:
Have you tried the new version of aura? Aura V1.05.11

I installed it today at first it would not open then I restarted now it works ok even though I never had a problem with aura
amd ryzen 9 3950x
CROSSHAIR Viii hero
Corsair Hydro Series H115i
G.SKILL Trident Z 3200mhz 64gb 4x16 timings 16,18,18,38
asus rog strix gtx 1080
TOSHIBA 3TB hdd 3x a total of 9tb, 10 tb hdd and a 1tb mushkin ssd
corsair axi 1200i 1200 watt psu
thermal take view 71 case

SIMONHANDLEY1
Level 7
Well I followed the instructions (or I think I did) mine is still not working, see here: https://rog.asus.com/forum/showthread.php?94102-new-aura-came-out-today/page3